Na Farmi “igre bez granica”

Treća sezona rijaliti-šoua Farma obeležena je mnogim svađama, a možda će ostati upamćena i po još nekim zabavnijim stvarima.

Naravno, ako farmeri u četvrtak uveče budu maštoviti. Zadruga im je, naime, dala zadatak da se podele u četiri tima sa ciljem da sami osmisle zabavnu tačku (bilo to pevanje, igranje, neka predstava…) koju će izvesti u četvrtak uveče. Kapiteni timova su Eva, Boki, Li Men i Vendi.
Eva je u svoj tim izabrala: Nataliju, Batu, Cobeta i Katarinu. Oni su odmah počeli da se dogovaraju šta će da izvedu, a jedan od prvih predloga je bila neka vrsta cirkuske predstave u kojoj bi glavna zvezda bila “gospođa Eva Akro (od akrobata) Ras” a tu su i “Akro Bata, Akro Nata, Akro Cobe i Akro Kata”.



Boki je odlučio da osmisli pesmu i koreografiju koju će izvesti zajedno sa Zlatom, Ekremom, Jelenom i Banetom. On je već pokazivao neke korake i pokrete Ekremu. Prvi utisak – zabava je zagarantovana! Kada je video Ekremove “robotske” pokrete, Boki je prokomentarisao: “Ovo će da bude hit!”.
Li Men se odlučio za Peju, Zoranu, Bakija i Acu Ilića. Njegova ideja je da osmisle skeč.
Izbor Vendi bio je sužen, tačnije uzela je preostale slobodne farmere - Jasminu, Stefana, Marjana i ovonedeljnu gazdaricu Jovanu. Jovani se baš i nije dopalo to što je u toj grupi, pa je poželela da se zameni. Li Men je nudio Vendi Bakija za Jovanu, ali ona ni da čuje. Naravno, Peja i Zorana nisu dolazili u obzir. A ni Aca im se nije uklopio u koncepciju predstave “Gulaš party”, koju je zamislio Marjan. Jovana je morala da se pomiri sa tim da će biti sa njima, iako je više želela da igra i da peva.
Izvor: Mondo

Коментари