Prljav veš farmera

U Igri "Istina ili izazov" isplivao prljav veš farmera. Po svemu sudeći Jelena stala između manekena Baneta i ovonedeljne gazdarice Katarine

GAZDARICA Katarina Živković odabrala je za sluge Nataliju „Trik ef iks“ i Batu Zdravkovića, sa kojim se pre nekoliko nedelja verbalno sukobila. Mada većina farmera smatra da je iz osvete izabrala folkera za slugu, Kaća je u igri „istina ili izazov“ tvrdila da je Batu poslala u štalu jer se do sada nije obreo u njoj.

Denser Baki uveren je, pak, da je Vendi umešala prste u odabir sluga, pa ju je počastio salvom uvredama. Baki je na „vruću stolicu“ postavio i Ekrema, postavivši mu pitanje da li je zaljubljen u Vendi i da li bi spavao sa njom, na šta je ovaj odgovorio odrečno. Acu Ilića je interesovalo kako Marjan Rističević doživljava to što se šuška da ima najveće šanse da pobedi na farmi. Političar je rekao da sebe ne smatra favoritom i da se može dogoditi da pobedi negativac u očima publike, navodeći Vendi kao primer. Starleta je na njegove reči burno reagovala, jer smatra da njen dojučerašnji prijatelj nema pravo da je deklariše kao negativnu osobu.

Eva se požalila Vendi da nije u toku ljubavnih zbivanja na farmi, te da nije znala da Jelena ne želi da prepusti krevet Katarini, kako bi spavala pored Baneta. Baš u trenutku dok joj je drugarica rukama dočaravala šta Jelena i Bane rade u krevetu, u kuhinju je ušetala besna manekenka, koja ih je prisluškivala iz kupatila. Jelena je zamolila Evu da prestane da je ogovara i izmišlja laži o njoj, ali glumica je rekla da ima pravo da tračari i da će to nastaviti da radi.

Da manekenka negativno utiče na „zaljubljene golupčiće“ videlo se i tokom žurke, kada je u prisustvu Baneta naručila pesmu „Verujem u ljubav“, a Kaća počela da koluta očima. Tada je Bane zamolio mladu folkerku za ples, ali ona mu je poručila da njih dvoje nemaju više šta da pričaju.
(Novosti)

Коментари

Анониман каже…
DVA SMRADA MARJAN I VENDI ISTI SU TAKO DA O NJIMA STA RECI.SMRDE OBOJE KAO I BABA EVA.