Sanja izbacena sa Farme

Apsolutni pobednik ovonedeljnog duela je Peja koji je osvojio 95,78 odsto glasova publike! Apsolutni "šmeker" koji nije zaljubljen u svoju devojku je druga priča...

Iako su ovonedeljni duelisti bojkotovali duel, jedan Sanjin netačan odgovor doneo je Peji pobedu koja mu nije ni bila potrebna - pre dupliranja glasova publike je osvojio 91 odsto glasova!

Prvi put od početka rijalitija ishod duela je mogao da zavisi isključivo od glasova gledalaca. I Sanja i Peja su u arenu ušetali sa osmehom i rečenicom „nisam učio/la“, tako da su odgovori na pitanja voditelja bili više nego interesantni.
Kakav koren ima praziluk? – opasan
Koje su morfološke osobine živine? – morfološke
U kojem godišnjem dobu se seje šargarepa? – kad ti nestane
Koji je jestivi deo plavog patlidžana? - peteljka
Ipak, jedan Sanjin netačan odgovor je bio dovoljan da Peja osvoji kontrapoen i ostane u trci za 100.000 evra. Sanja je u duelu osvojila tek 4,22 odsto glasova. Ipak, nije sve tako crno...
„Idem kući da jedem pečenje!“, rekla je nasmejana Sanja dok je napuštala svoje farmere.

BANE: NISAM ZALJUBLJEN U KAĆU!
Pevačica grupe Trik FX Natalija bacila je senku na romansu u Lisoviću...ona za to doduše nije kriva, ali jesu Boki 13 i iskreni Bane koji je "gostovao kod njega u emisiji"...
Ne samo da je Bane otkrio da nije zaljubljen u svoju devojku, već je otišao korak dalje i otkrio koju bi, "seljački rečeno", priveo u seno. Ova njegova osećanja konačno su pokazala da je poruka koju je napisao Kaći u kojoj je pita šta se napolju piše o njemu i Nataliji, izgleda bila vredna kaznenih poena, odnosno odlaska u duel.
"Pusti sad Katarinu, sa kojom farmerkom bi imao seks?", pitao je Boki 13 Baneta.
"Sa Natalijom", kao iz topa je odgovorio Bane i dodao da mu se Kaća sviđa, ali da nije zaljubljen u nju. Pred Natalijom, i mnogo važnije, pred Katarinom. Greška.
Kao što bi se svaka devojka iznenadila, šokirala i naljutila kada čuje da njen dečko nije zaljubljen u nju, odnosno da misli na neku drugu, Banetu je Kaćina reakcija bila veća kazna od duela u kojem je rizikovao dalju borbu za 100.000 evra.
"Bane, kada se po imanju pričalo da si gej rekao si da Natalija zna da nisi, objasni mi sad šta to znači", pitala je Kaća Baneta.
"O, maleni, hajde da te čujem, kako ja to znam da ti nisi gej?!", poludela je i Natalija u sekundi. Bane se kod Natalije "izvukao" diplomatskim odgovorom, ali Kaća ga je sačekala napolju...
"Ponizio si me, ako misliš da si ispao neki šmeker... Popišao si me, ne da si pao nisko, nego si ispao ljigav", siktala je Kaća ne Baneta".

BOKI 13 IMA ZADATAK ZA EKREMA...
Boki 13 je uneo nemir na Farmu, dosta smeha i jedan zadatak za koji ni Zadruga ne zna – ubedio je Ekrema da bi trebalo da smisle koreografiju za njegovu numeru "Kaligula".
U pola noći, Ekrem i Baki su u dvorištu igrali uz "Ave, Cezare", a Boki 13 je nekoliko puta prislanjao mikrofon uz uho, kako bi navodno čuo instrukcije od Zadruge.
"Da ponovimo još jednom pa sutra izvodimo? Ok", ponovio je Boki 13 "uputstva koja je dobio" i nastavio...Pogledajte.
(MONDO)

Коментари