Vendi i Cobe duelisti Farme

Farmeri su se skoro jednoglasno složili da je Marjan potrebniji imanju, i većinu štapića dali Vendi. Otvoreno su o svojim motivima govorili samo Zorana i Boki.

Vendi je štapiće dobila od Stefana, Bate, Peje, Zlate, Bakija, Natalije, Baneta, Jelene, Ace, Cobeta, Limena, Zorane i Jovane. Marjana su u izolaciju želeli da pošalju sveže prefarbani Ekrem, Eva, Boki, Katarina i Jasmina.

Najslikovitiji, ali i najistinitiji razlog za nominovanje Vendi, odnosno zadržavanje Marjana, dao je Peja - "bez njega, životinje će nam pocrkati".

Boki je otvoreno prozvao političara, rekavši da će farmeri već nekako naučiti da se staraju o životinjama, ali i da je publici potrebno da ostane Vendi.

"Ne gledaju ljudi spolja da li je krava Ruža pomužena, nego da li se ovde događa nešto zanimljivo. Takođe, ne mogu da mu zaboravim sve ružne reči na moj račun", poručio je on.

"Očekivala sam i nadala se da ću biti duelista, pošto je ovo slika i prilika ne organizma, već organa koji je ovde na delu. Taj organ uplašio se za svoju egzistenciju, i kao i sva gamad, služiće se najprljavijim sredstvima. Ne brinite, zamorčići moji, pozabaviću se vama", rekla je Vendi.

Drugi duelista, odlučila je publika, biće "Grandovac" Cobe, koji je rekao da mu se ionako ide kući, jer se zaželeo supruge i dece.

On i Vendi odmeriće snage u kvizu znanja u nedelju uveče.

Коментари