Zlata i Ekrem sluge na Farmi, Igra istine otkrila je istinu o Bakiju i Kaći

Odabrane su sluge. Igra istine i izazova otkrila je istinu o Bakiju i Kaći, u koga je Sanja zaljubljena...

Gazda "po nasleđu" izbačenog Borka iz THC La Familije pohvalio je sve farmere, rekavši da su bili vredni u izvršavanju zadataka. Pitanje je da li bi se Zadruga i Proka složili sa njim...

"Svi smo jednaki i ravnopravni ovde, ne želim da bilo koga nazivam slugom, posebno ako je neko stariji od mene", skanjerao se Stefan.

"Prvi sluga će mi pomoći da se snađem na pijaci, i to je Zlata. A drugi sluga je brat Ekrem", rekao je gazda.

"Malo sam iznenađena, mislila sam da će možda odabrati nekog mlađeg, ali drago mi je jer postoji šansa da odem kući, hvala ti. Da nam nije zabranjeno da tražimo štapiće, tražila bih da me izbacite. Daće Bog da idem kući", rekla je Zlata.

"Ne bih imao šta da dodam, moramo zakonski da budemo gazde i sluge. Vrlo je on dobar momak, razumiješ, znam ja to. Taman da odemo do pijace, malo hrane da donesemo, nemamo dovoljno. Nije mi krivo što sam sluga", rekao je "Gospoda".

Gazda se kasnije izvinjavao Zlati, koja ga je uveravala da je status sluge "ekstra". Krenula je igra istine...

"Očigledno je da mi se nisu svi obradovali, i ne komuniciram sa svima", rekla je Katarina, a onda raspalila po Bakiju B3.

"Ti si šmeker za Teletabise, a pitanje je - zašto lažeš? Da li misliš da bi trebalo da mi nešto kažeš, i izviniš se mojoj porodici i auditorijumu zbog kleveta. Đubre jedno, kada si me poljubio, kada si spavao samnom", pitala je pevačica koja planira da tuži densera zbog tvrdnji da ju je "oborio u seno".

"Pričao sam istinu. Šta je tebi, budalo? Poljubio sam te u obraz kada smo se pozdravljali, ne lupaj gluposti, nisam spavao sa tobom. Jesi li ti normalna", iznervirao se Baki."Je l' ti Srbiju praviš ludom", pala je u vatru Katarina.

"Smešna si kao bioskop, prošetaj, doviđenja. Pala si na novinarske gluposti, čik se zakuni u majku i oca da pričaš istinu".

"Ne kunem se nikada, šmekeru za Teletabise", besnela je pevačica, ali denser je završio diskusiju. Morala je da ostatak žuči prospe u pitanju za Sanju koja ju je nazvala otimačicom muževa - "jesi li ti zaljubljena u mene, pa toliko pričaš o meni"?

"Jesam, zaljubljena sam", rekla je Sanja kroz ironični osmeh.

Peja je nešto kasnije otkrio istinu o navodnom seksu na Farmi - "Nije Baki rekao za Katarinu nijednog trenutka ni da su se ljubili, ni da su spavali".

Ostali su morali da se zadovolje igrom istine i izazova o "lakim" temama.
(MONDO)

Коментари