Aca i Boki napustili Farmu

Aca Ilić je napustio ružičasto imanje, pošto je, u nedelju veče, izgubio u duelu od koleginice Jovane Pajić. Na opšte iznenađenje u Pinkovom studiju se pojavio i Boki 13, koji je takođe napustio farmu, ali zbog tajnog zadatka koji nije ispunio.

Publika je Bokija pozdravila burnim aplauzom, a Ekrem i Vendi su ostali u suzama.

Makedonski voditelj je rekao da su skoro svi bili nesrećni što je izašao, a priznao je da je napuštajući imanje čak i Marjanu pružio ruku.

- Samo se nisam pozdravio sa dve dame koje pate od ćurkizma - rekao je u svom stilu makedonski voditelj.

A, Aca Ilić, suprug Biljane Jeftić, je posle "dvoboja" imao 13,88 odsto glasova, dok je Jovana izašla kao pobednik pa su joj glasovi duplirani na - 88,12 odsto.

Inače, duelu dvoje farmera prethodile su uobičajene čarke njihovih sustanara.

Mada je rekla da će zaboraviti ružne stvari sa farme čim se bude obrela u društvu onih koje voli, Zorani je priča o njenom navodnom masturbiranju prepunila čašu zbog čega će o ovom, ali i o drugim slučajevima u kojima ju je neko pomenuo u lošem kontekstu, odlučivati sud. Naime, Katarina je pre nekoliko dana „u poverenju“ rekla Jasmini Ani kako je videla Zoranu da se samozadovoljava. Tvrdila je da je pop pevačica tokom i posle „obavljenog posla“ bila budna i nastavila da priča sa farmerima, što je ova negirala, ali je rekla da Kaći sve oprašta. Međutim, promenila je mišljenje nakon što je Kaća slagala da je pomuzla kravu, što je Zorana uradila.

- Zamisli ti nje, laže pred milion kamera. Ne mogu više da trpim. Kada izađem, tužiću sve koji su me uvredili. Zbog njih ovaj honorar i nije pošteno zarađen jer te dovedu do ludila. Imam dve osobe na umu - rekla je Zorana, aludirajući na Kaću i, verovatno, Vendi.

Pop pevačica je, tokom „šibicarenja“, nazvala sebe najvećom bludnicom na imanju i zahvalila se damama što su joj dozvolile da sa njima sedi za istim stolom, bacivši pogled na Kaću i Vendi. Posle izbora duelista, Zorana je osetila na svojoj koži i Natalijin gnev, koja je čula kada ju je ogovarala. Revoltirana time što je dala Limenom štapić, uz obrazloženje da ne želi kao pojedinci da pošalje bolesnu Jovanu u izolaciju, Zorana je rekla Nataliji da je bila sarkastična.

- Nemoj da svaljuješ krivicu na mene i stavljaš mi u usta ono što nisa rekla - besnela je Natalija. - Smorila si me sa predavanjima. Ti si svetica, učiteljica koja nas postrojava i ređa u klupe, a mi smo svi mentoli.

- Bila si ironična, a kažeš da si se šalila. Možda i jesi, ali zašto ne pokušaš da mi objasniš svoju reakciju. Tražiš da te uvek razumem, a ti se ne trudiš da shvatiš mene. Ako te smaram, ne moraš više da pričaš sa mnom - uzvratila je Zorana.
(Novosti)

Коментари