Baki i Peja napustili Farmu

Publika u utorak veče, u prvom preseku, odlučila da ružičasto imanje u Lisoviću napusti denser, a u drugom da mu se pridruži Zoran Pejić Peja. U sredu poslednja dva izbacivanja.

ANDRIJA Đogani i Zoran Pejić Peja su u utorak veče napustili najpopularnije imanje u regionu. Publika je pozivima i sms glasovima, odlučila da denser i voditelj odu sa farme i napuste trku za 100 hiljada evra, dodelivši im svega 2,55 %, odnosno 3,99 % glasova.
Farmeri su veče i ispadanje dvojice takmičara dočekali pomalo nervozni, ali su pokušali dan da prekrate praveći Sneška Belića u dvorištu. Ognjenov dolazak dočekali su spremni i ubrzo saznali da , bar u prvom preseku, farmerke nemaju razloga da brinu, jer prvi imanje napušta muškarac.

Kada je saopšteno da je to onaj koji ima četiri slova u imenu, ili nadimku, ustali su Peja, Bane, Baki i Bata, a kao „finalisti“ ostali da stoje maneken i denser. I za razliku od Baneta, koji nije bio siguran kako se kotira, Andrija je bio siguran da napušta farmu, što je ubrzo i potvrđeno.
U drugom preseku u 22 časa, pre nego što će saznati da izlazi sa farme, Peja je rekao da ga je iznenadilo u subotu da je poslat u izolaciju, da ga je to ojačalo, ali i da nije siguran šta da očekuje.

- Ljudi držite se, čuvajte se. Uživajte, gledam vas, želim vam sve najbolje. Hvala vam za ova tri i po meseca, hvala vam na svemu – poručio je Peja farmerima pozdravljajući se i napustio imanje u Lisoviću.Poslednje izbacivanje još dva farmera sleduje u sredu veče, kada će na farmi da preostane svega šest super-finalista. Ko će od njih da pobedi biće poznato u četvrtak uveče.
(Novosti)

Коментари