Marjan prvi finalista

Zadruga je odlučila da političar do kraja rijalitija bude "nedodirljiv". Bane iskoristio frku da se ponovo približi Kaći.

Gazda Marjan je farmerima okupljenim oko stola pročitao prvo od nekoliko pisama od Zadruge, u kojima je pisalo da je zbog "poštovanja pravila i stavki ugovora" direktno prošao u finale.

"Marjan sada ima imunitet. Iako je gazda, pisma ćemo slati Jasmini Ani kako ga ne bismo uznemiravali, jer mu je odmor potreban za finale", pisalo je u pismu.

"Sad mi je neprijatno, ispada da sam znao da ću biti finalista", počeo je da se brani političar, iako ga niko nije ni napadao? "Zadruga razmatra ponašanje ostalih, i uskoro ćete dobiti više informacija". Da li ovo znači da mogu da očekuju da se pridruže Marjanu u finalu, ili da će zbog nekih svojih poteza biti kažnjeni?Farmeri su se zamerili Zadruzi, jer su odbili da učestvuju u zadatku i podele se u dve grupe, čiji bi se članovi vezali jednim konopcem. Pošto se Bata pobunio, ostali su mu predložili "zanimljiv" novi zadatak - da pokuša da se obesi, i ako preživi, ide u finale. Nastavljeno je bockanje...

"Ispod časti bi mi bilo da na njegov način dođem do finala", rekao je Limen, a Eva filozofski dodala da bi volela da uđe u finale, ali ne po cenu da se "use*e pred svima".

"Sve nas je prodao, odao se, izletelo mu je da nas je prodao kada je rekao da ćemo pomisliti da je znao da će ići u finale", rekla je ogorčena glumica i prognozirala da će se u subotu u izolaciji naći ona i Vendi.

Jasmina je sledećim pismom "zavila u crno" farmere, kojima je proteklih dana štrikanje i pletenje predstavljalo pravu razonodu.

"Odmah skupite sav materijal i ištrikane stvari i predajte ih Jasmini".

"Ne dam! Samo preko mene mrtve! Neću breeeee, taman sam završila kapicu, zašto mi to radite", rekla je Katarina.Bane je iskoristio priliku da nazdravi rakijom prvom finalisti, ali natera i Kaću da nazdravi sa njim iako je pila antibiotike. Onda je prešao "u akciju", zagrlio je i privukao.

"Ako me sad poljubiš, ideš u finale. Srediće ti Marjan nešto, on ima veze u Zadruzi", maneken nije birao metode da pokuša da vrati svoju bivšu farmerku.

"Neka, ne moram u finale", ohladila ga je Kaća.

Naredna pisma farmerima su dala zadatak da iznesu iz kuće sva ogledala, kao i ćilime i prekrivače iz dnevne sobe. Najteže je bilo Ekremu i Vendi, koji bi se po snegu vratili do kuće za sluge, samo da bi ih ostali izvukli iz toplog kreveta zbog novog pisma. Taman kada su dovedeni na rub živaca, pročitano je i četvrto pismo u kom je pisalo - "Laku noć od Zadruge"...
(MONDO)

Коментари