Natalija napustila Farmu, novi gazda – Baki!

Natalija se oprostila od finala i nagrade od 100.000 evra, budući da je u duelu izgubila od Ekrema.

Mada su na “test znanja” oboje došli nepripremljeni, denserke je uspela da zaradi dva štapića, ali ne zahvaljujući znanju, već činjenici da je Ekrem po ko zna koji put pokazao da ne shvata kako tačno funkcioniše rijaliti u kojem se takmiči već tri meseca.

“Teško ti je pitanje”, poručio je Gospoda Ognjenu, a neka od pitanja je čak proglasio “živom istinom”, iako na njih nije dao odgovor… Na pitanje – koje su rase goveda od kojih se dobija meso, Ekrem je odgovorio u svom stilu: “Mala telad, velika…”. Slično je bilo i sa pitanjem o paprikama, a govoreći o izboru grla za klanje pojasnio je na koji način se biraju: “Koje mi izgleda najbolje, ja njega zakoljem.” Međutim, kada je shvatio da Natalija dobija štapić svaki put kada on pogreši, naljutio se. “Ja ti ništa više neću reći”, poručio je Ognjenu i počeo da gladi kosu koju nije uspeo da ‘zaćera u frizuru’ zbog vetra i snega.
Natalija nije ni primicala ruke tasteru, već je neprekidno cupkala od uzbuđenja, uverena da ide kući. Njen predosećaj uskoro su potvrdili i glasovi publike. Iako je pobedila u duelu, sa dva poena koja je dobila zbog Ekremovih grešaka, Natalija je nakon dupliranja glasova imala 46,89, a Gospoda 53,11 odsto SMS glasova.
Inače, pre duela Gospoda je sebi ’skromno’ prognozirao ne samo finale, već i pobedu, uveren da će za sobom ostaviti Marjana i “Vendija”. Natalija je takođe njemu prognozirala trijumf, dok na drugom i trećem mestu vidi Bakija i Peju.
Inače, iako to niej smela da uradi po pravilima, Natallija je u studiju razgovarajući po izlasku sa Aleksandrom, otkrila da će, gde čuda, za novog gazdu na imanju imenovati Bakija!
Izvor: Mondo

Коментари