Potukli se Marijan i Vendi!

Da na farmi postaje sve žustrije dokazuje i jučerašnja svađa između Vesne Vukelić Vendi i Marjana Rističevića, koji su se fizički obračunavali, gurajući se rukama i udarajući se grudima, pise "Alo!"

Sve je počelo kada je Vendi u kuhinji dok je prala sudove pričala da popularni poljoprivrednik želi da isprovocira nekog kako bi ga taj neko udario...

- Marijan je ozlojeđen jer je sinoć dobio dandaru, pa će danas ceo dan da provocira sve farmere kako bi ga neko udario i bio diskvalifikovan - komentarisala je Vukelićeva, na šta joj je bivši političar uzvratio.
- Ti si, bre, obična kalaštura, kurva sa železničke stanice, ni sisama golim nisi uspela da se probiješ - urlao je Rističević.

Ovo je jako razbesnelo pevačicu, koja je krenula na njega da se dere da ućuti, unoseći mu se u facu. Tada je Marijan ustao i laktom je udario u stomak. Tek tada je nastao pravi pakao jer su inicijatori ove svađe počeli da se guraju prvo rukama, a kada su shvatili da mogu biti kažnjeni zbog toga, ruke su stavili iza leđa i nastavili da se guraju grudima. Pevačica je sve vreme ponavljala: „Marijane, što se biješ?“ Posle jednog minuta ostali farmeri su reagovali i razdvojili ih.
(Izvor: Alo!)

Коментари

Анониман каже…
MARIJAN JE USMRDJENI POLTRONCINA KO JI SE NIJE OPRAO OD KAKO JE USAO U FARMU SAMO SE BRISAO SA VLAZNIM MARAMICAMA, ON JE GAD MRCINA, GNJIDA I SVE ONO NAJGORE SVE JE SAMO COVEK NIJE MRTVO PUVALO! VESNA JE NAJPOZITIVNIJA OSOBA BILA NA FARMI NIJE TACNO KAKO SU JE FARMERI OKARAKTERISALI KAO NEGATIVNU LICNOST NAPROTIV ONA JE BILA SVE ONO STO TREBA DA BUDE NEDA NA SEBE VOLI SEBE JAKO PAMETNA ZENA, MOGU RECI NAJPAMETNIJI MOZAK NA FARMI JE VESNA VUKELIC VENDI BRAVO VESNA POKAZALA SI NAJBOLJE I NAJPOZITIVNIJE NA FARMI CMOK ZA VENDI OBOZAVAM JE!