Sukobi na svakom koraku!

Posle rasprave Vendi i Marjana, posvađali se Boki 13 i Jasmina. Makedonac rekao za Jasminu da je lažljivica i tračara, ona mu poručila da će „biti pokojan kad napusti Farmu“

KAKO se približava veliko finale, čini se da je nervoza među farmerima sve veća. Vendi i Eva su, uz јutarnju kafu, ogovarali Jasminu uz kafu. Zatim je Vendi pričala Evi kako je zaključila da je Peja imao averziju prema njoj zbog Zlate. Prešli su na ogovaranje Zorane, da bi starleta ogovaranje nastavila sa Ekremom.

Ekrem je pozvao Vendi da mu bude gost u Njujorku, i podsetio je da će joj ugovoriti nastupe po Americi.

- Farma mi je promenila život , ovo je jedno odlično iskustvo. Zadovoljan sam što sam bio u sukobu sa samo dvoje farmera, Vendi i Jelenom – rekao je Peja Jasmini. - Nije trebalo da kriješ flašu rakije koju si neko vreme držala u „šteku“ i trebalo bi da se distanciraš od ekip sa kojom se sada družiš. Oni su loše osobe.
Jovana, Baki, Zorana i Boki su ćaskali u kuhinji. Baki je rekao da su sva pitanja gledalaca postavljena Jasmini bila vezana za ogovaranje pojedinih farmera. Jovana je zaključila da se Jasmina, kada su joj pitanja bila postavljena, pravila da se ne seća kada se to desilo. Baki je rekao da to nije slučajnost. Zorana je rekla da je nemoguće da se Jasmina seća koliko je votki popila, a da se ne seća koga je ogovarala.

- Jasmina je „kreten“ i lažljivica, više nemam reči za nju i za Marijana, koji se suprotstavlja svemu- rekao je Boki.

Boki je posavetovao Bakija rekavši mu da treba da bude jak i da, ako ga neko napadne, on uzvrati istom merom, a ne da oprosti. Dodao je i da bi trebalo da nauči da čita ljude. Baki je rekao da je pročitao sve farmere, i da se zbog toga trenutno ne druži sa Banetom.



Vendi i Boki su u sobi.Vendi je rekla da se posvadjala sa Marijanom i da mu je rekla svašta. Rekla je da ona nikada ne bi mogla da bude njegova žena, da je on mnogo mračan. Objasnila je Bokiju kako su se medjusobno gurali stomacima. Dodala je da je uvredilo kada joj je rekla da je samo za bludničenje.

Boki je pitao Jasminu da li pije lek za smirenje. Ona mu je odgovorila da je to lek za zub. Boki joj se nasmejao. Ona ga je zamolila da se ne svadjaju. Jasmina mu je rekla da bi trebao da ima poštovanja prema njoj jer bi mogla da mu bude majka. Boki je rekao da se njegova majka ne bavi tračarenjem. Jasmina je izašla na trem da bi oprala zube, pa je dobacila Bokiju da će biti pokojan kada izadje sa Farme. Boki je došao za njom na trem i rekao joj kako bi trebalo da je bude sram što je rekla to. Poprskao je vodom.

Sukob Jasmine i Bokija koji je kulminirao u četvrtak veče, nastavio se i međusobnim optužbama i u petak.
(Izvor: Novosti)

Коментари